Студио за интериорен дизайн

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Интериорният дизайн в София е търсен, може би повече, отколкото във всеки друг град в България. Причините за това са няколко. Първо, София е място, където съжителстват вековни имения и модерни жилищни сгради. Собствениците на имоти, независимо дали са стари основи или нови сгради, винаги искат интериорът да е удобен и стилен. И второ, днес не е достатъчно само да се създаде комфорт, особено след като помощта на професионалист в областта на дизайна в София може да бъде получена без много затруднения. 

Тук работят най-добрите интериорни дизайнери в страната! Ето защо всяка година все повече и повече клиенти се обръщат към нас за разработване на дизайнерски проект. А ние от своя страна винаги надминаваме техните очаквания, но никога не надхвърляме договорения бюджет. Компанията за интериорен дизайн и основен ремонт на жилища ви приветства. И днес искаме да ви разкажем за нашите услуги.

Студио за интериорен дизайн в София

И така, какво ви предлагаме да поръчате в нашата компания при какви условия:

 • Проектиране на жилищни и търговски обекти
 • Ремонт на апартаменти в нови и стари сгради
 • Ремонт на вили, селски резиденции и центрове за отдих
 • Модерен ремонт на офиси и търговски помещения

И, разбира се, не можем да не споменем нашата най-търсена услуга – проектиране и ремонт. Това изчерпателно предложение не само ще ви бъде от полза, но и ще ви спести огромен брой проблеми.

Защо ще ви бъде изгодно да поръчате проектиране и ремонт на апартамент в Ем Строй Ремонти

 • Ще получите отстъпка от ремонта, ако поръчате работата по комплексен начин.
 • Можем да започнем груб ремонт паралелно с разработването на проекта, като по този начин ще Ви спестим време.
 • Интериорният дизайнер, както и майсторът, са наети във фирмата. Те се интересуват от разрешаването на всички възникващи проблеми възможно най-бързо, а не да ви пълнят главата с тях, както правят много „специалисти“.
 • Благодарение на екипната работа се оказва, че се създава перфектният интериорен дизайн както в колажи, така и в реалност. Освен това реализмът на нашата работа заслужава специално внимание, той е максимален!

Услуги по интериорен дизайн

 • Проектиране на апартаменти, включително експресно проектиране и изработка на цялостен дизайнерски проект.
 • Авторски надзор , който осигурява контрол от страна на проектанта върху хода на работата и съответствие с резултата.
 • Проектиране на търговски обекти: офиси, ресторанти, студия за красота, медицински центрове, шоуруми, магазини и обществени организации.

Предлагаме ви да разработите дизайнерски проект за апартамент в нова сграда или стар фонд, който ще бъде не само модерен и стилен, но и практичен. И това, повярвайте ми, е голяма рядкост. Много по-често красивите снимки на дизайни на апартаменти са напълно неподходящи за живот, дори няма къде да поставите мебелите. Ние, напротив, се придържаме към правилото, че е необходимо да направим първоначално практичен интериор безупречно красив. Можете да разгледате нашето портфолио , за да разберете за какво говорим.

Какви дизайнерски проекти на търговски обекти създаваме

Клиентът определя бюджета, разказва за предпочитанията си. Задачата на нашите дизайнери е да уловят всички нюанси и да адаптират пространството, като вземат предвид получената информация и техния опит. Интериорът на „Ем Строй Ремонти”, разбира се, идеално предава атмосферата на институцията и е удобен за категорията хора, които посещават това пространство или работят зад стените му.

Казано по-просто, ако това е ресторант със средно ценово ниво, тогава той трябва да е удобен за посетителите. Тъй като понякога чувството на неудобство и дискомфорт, което възниква у хората, плаши потенциалната целева аудитория. Ако говорим за офиса, тогава знаем как да увеличим производителността и мотивацията на служителите. По време на нашата консултация определено ще споделим тези техники с вас. Сигурни сме, че нашият подход към бизнеса ще ви хареса. И сега има смисъл да кажем няколко думи за това колко струва дизайнерският проект на апартамент.

Какви са нашите цени за дизайнерски проект на апартамент

 • идеен проект струва до 70 лв на квадратен метър.
 • пълен, който включва реалистична 3D визуализация – до 100 лв на m2.

Услуги „Ем Строй Ремонти” – ремонт на апартаменти до ключ в София

Както вече отбелязахме, компанията се занимава не само с проектиране, но и с ремонт. Сред редовните клиенти на нашето студио за дизайн и ремонт в София има много физически лица, но не по-малко компании. Това предполага, че през годините на работа, а това е повече от 10 години, сме спечелили отлична репутация и доверие. 

Това не е случайно, тъй като когато ремонтираме апартамент в нова сграда или ремонтираме офис до ключ в София, ние създаваме интериори, които наистина са обмислени до най-малкия детайл. Можете да видите цени за ремонт на апартаменти в нашия сайт, както и примерни работи. Искаме да ви разкажем за ползите от сътрудничеството за вас.

Какво представляват студията за интериорен дизайн, защо да изберете Ем Строй Ремонти

Това е мястото, където се „раждат“ пространствата, създадени индивидуално за собственика на имота. Не е толкова важно, жилищното пространство трябва да бъде преобразувано според желанията и изискванията на собственика си или търговско. И така, защо бихте харесали нашия подход и какъв е той?

 • Ние работим стриктно съгласно Споразумението, което отразява интересите и на двете страни. Договорът дори предвижда неустойки за неспазване на срокове. Тоест, ние сме готови да ви компенсираме неустойката, ако внезапно нарушим сроковете. Трябва да кажа, че на практика това всъщност е изключено, тъй като съставяме реален работен график.
 • Съгласяваме се на подробна оценка и не се отклоняваме нито една стъпка от нея. При нас няма да има преразход или нецелесъобразно харчене, а само планирани разходи според разчета. Между другото, счетоводителят на „Ем Строй Ремонти” ще ви изпраща доклад всяка седмица, за да потвърди това. Освен това не вземаме авансови плащания за работа. Това е много важно, тъй като повечето компании предпочитат да играят на сигурно. Често това се случва поради факта, че те просто не са уверени в способностите си.
 • Предоставяме гаранция за всички видове работа и денонощна поддръжка в процеса на изпълнение. Малко вероятно е, разбира се, да имате нужда от такава опция 24/7, защото ние сами извършваме ремонти до ключ с материали и цялата координация с трети страни. Въпреки това ще се почувствате по-добре като знаете, че можете да ни зададете въпрос по всяко време и да получите компетентен отговор.

Можете да прочетете отзиви за нашата работа, като отидете на съответната страница на сайта . Също така сме готови да организираме за вас обиколка до съществуващия обект. Определено ще ви хареса това, което ще видите, и най-вече нашият подход на работа.

С какво едно студио за интериорен дизайн се различава от услугите на частен дизайнер?

Изглежда, какъв е проблемът – да се свържете с фрийлансър по реклама? Все пак е поне по-евтино! Наистина спестяванията ще бъдат значителни, но само в началния етап. Това е много често срещана грешка на много клиенти, които за първи път се сблъскват с поръчка на дизайнерски услуги в София.

Какви са „подводните камъни“ в сътрудничество с частни собственици в областта на интериорния дизайн

 • Малък опит – резултат с лошо качество

Това е най-очевидният проблем, но си струва да изясним какво имаме предвид под резултат с лошо качество. Да предположим, че по ваше желание специалист на свободна практика „съживява“ модерния интериор на апартамент на вашите квадратни метри. На снимката всичко изглеждаше перфектно, но в действителност се оказа абсолютно нефункционален интериор. Например в банята няма абсолютно никакво място за съхранение на аксесоари за баня. И ако окачите кърпи и поставите тръби върху каменния плот, тогава красотата се превръща в претрупано пространство.

 • Откъснат от реалността дизайнерски проект

Да предположим, че ви харесва как частният специалист, който сте намерили, вижда бъдещия интериор. И ето ви, очаквайки резултата, предавате чертежите на ремонтния екип. Но вместо да направят всичко точно с рисунките, те започват да ви дразнят с въпроси с какво можете да замените едното и какво можете да измислите вместо другото. И това се случва не поради липсата на опит на майсторите, а защото идеята на дизайнера е напълно извън реалността, просто не е осъществима. И, разбира се, когато всички работи по ремонта на апартамента приключат, ще се изненадате колко много се различават очакванията и реалността.

 • Грешки на интериорния дизайнер – трудности при монтаж на мебели

Да кажем, че дизайнерът е направил измервания на стаята, когато в нея все още не е направен дори груб ремонт. След това съгласувахте чертежи, планове и дори визуализация на проекта с вградени мебели. Разбира се, вие се разплатихте с дизайнера и строителите започнаха да оживяват идеята. 

И сега, когато довършителните работи са завършени и монтажникът на вградените мебели тръгва за монтаж, се оказва, че тези мебели изобщо не се вписват в предназначените за него ниши.И всичко това, защото повърхностите на стените бяха извити, като повърхността на пода, в резултат на изравняване, параметрите се промениха, но дизайнерът не направи нови измервания. В резултат на това започват порязвания, рани и други ненужни проблеми.

Студио за интериорен дизайн в София

Нашето студио „Ем Строй Ремонти” набра доверени специалисти в персонала на компанията. Най-добрите SPB дизайнери работят с нас и редовно подобряват уменията си. Освен това всеки от тях има богат опит и безупречен вкус. И това е особено вярно за създаването на модерен интериор на апартамент, тъй като те често смесват стилове.

Само си представете колко нелепо изглежда пространството, в което „нещастният дизайнер“ е забъркал нещо, което не може да съжителства в един интериор. При нас е невъзможно! Дизайнерите на „Ем Строй Ремонти” умело поставят акценти. Освен това не използваме шаблонни решения, а всеки интериор се създава индивидуално за вас. Ако искате да реализирате старите си идеи и да направите модерен, но най-важното, висококачествен ремонт, тогава определено трябва да ни се обадите . 

И ако организирате среща в офиса на „Ем Строй Ремонти”, за да обсъдите подробностите за сътрудничество, тогава сме сигурни, че определено ще изберете нашата компания. В крайна сметка ние честно формираме цената и открито говорим за всички нюанси на процеса. И нашият специалист ще се свърже с вас 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, въпреки че определено няма да ви разсейваме с въпроси. Абсолютно цялата организация и координация на работата, извършване на ремонти в София е поета от „Ем Строй Ремонти”. И предлагаме да започнем със създаването на проект за интериорен дизайн, обмислен до най-малкия детайл. Обадете се на тел. 0896221099

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020