SEO партньорство

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Дигиталният бизнес неимоверно върви ръка за ръка с много партньори, т.е. без колеги, приятели и партньори, е много трудно да се успее онлайн.

Именно поради тази причина ние, екипът на Super-Pr.com предлагаме възможност да станете SEO партньори с екипът ни…

Надежден SEO партньор в лицето на нашата компания!

Истината, уважаеми читатели е, че без партньорство, в който и да е отрасъл в дигиталния сектор, както и във всички други отрасли, е изключително трудно да  се пробие. Трудно е да се успее, да се създадат дълготрайни партньорства и мрежа от хора, на които да разчитате в труден момент.

Давайки си сметка колко е трудно да сме лоялен SEO партньор, въпреки трудностите Ви предлагаме и Вие да се включите в нашата партньорска програма.

В настоящата статия, по-долу ще Ви споделим и често задавани въпроси, както и кратките им отговори, с цел по-голяма прозрачност и улеснение за Вас, бъдещите партньори на SEO агенцията ни, но сега нека се върнем към SEO партньорството, което предлагаме ние, екипът на VISEO LTD.

То се изразява в следното:

  • Професионална консултация с Ваш клиент, търсещ мнение от трета страна, в случай че и Вие сте SEO компания, или пък SEO експерт, работещ като фрийлансър.
  • Аутсорсване на клиенти, когато Вие не можете да поемете нови клиенти, но въпреки всичко не желаете да загубите настоящ такъв.
  • Прехвърляне на клиентска база, като в това число се има предвид и факта, че препращайки към нас Ваш клиент, то Вие получавате комисионна, която предварително е договорена.
  • Успоредно SEO сътрудничество, или с други думи, когато имате взискателни и клиенти, които желаят много ресурси, както и физически, така и проекти, които да подпомогнат работата по SEO оптимизацията, то тогава можете да разчитате на нас, като SEO агенция, работеща успоредно с Вашата.
  • Други случаи, в зависимост от създалата се ситуация.

Ето и някои от важните въпроси, които предполагаме ще си зададете, както и техните кратки отговори.

Има ли уловки в предложението ни за SEO партньорство?

Уловки, както и предварителни договори, заплащането на някакви такси от Ваша страна и всякакви други подобни не са въведени и няма и да се въвеждат, т.е. всичко е прозрачно, коректно и точно. Основна цел на SEO партньорството е Вашият клиент да постигне добри резултати в търсещите машини, а ние да помогнем с ресурси, както вече стана ясно по-горе.

Защо да си партнираме с Вас?

На този въпрос отговорът е съвсем ясен. Тъй като разполагаме с различно, разчупено, креативно мислене, с мотивиран екип, с много тематични проекти, които лесно могат да помогнат при подобряване позициите в търсачките на Вашият клиент.

Аз съм управител на дигитална агенция и имам интерес от предложението, какво следва?

Достатъчно е да се свържете с нас, да ни пишете по електронен път, или по телефона – след което ще обсъдим детайлите, ще изпратим наш списък с ресурси, както и ще предоставим подробности за това, с какво можем да помогнем. Всичко е много лесно, просто изпратете запитване на e-mail: office@w-seo.com.

В случай че не сте открили отговори на въпросите, които са възникнали, можете спокойно да ги зададете.

Имайте предвид следното: Към днешна дата, а именно 18 септември 2019 година, агенция W-SEO.com си партнира със стотици клиенти от България и от чужбина, като броят постоянно нараства.

Важните SEO услуги, които можем да предложим на наши партньори са:

  1. Разработка и техническа поддръжка на сайтове.
  2. SEO оптимизация на сайт, в това число SEO одит, ефективен линк билдинг, както и анализиране на конкуренцията
  3. SMM.
  4. Email-маркетинг.
  5. Уеб-дизайн и  специфични услуги, като набавяне на SEO съдържание, защита на сайтове от вируси, подобряване работоспособността на сайтове, конфигуриране на сървъри и други.

Повечето успешни предприемачи знаят силата на партньорството! Знаят, че за да е успешен един бизнес са необходими не просто знания и финанси, но и силни контакти, познати и партньори. Вярваме, че и Вие ще се включите в нашата партньорска програма  и заедно ще покорим върховите позиции в търсещите машини!

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020