Нотариус Маркова – правилният избор при нови сделки

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Нотариус Маркова – правилният избор при нови сделки

Ако Ви предстои закупуване на нов имот, то определено ще трябва да се свържете с нотариус. Нещо повече, ще трябва да се подготви цялата документация и да се разберете всички страни, за ден, дата и час, в който сделката да бъде финализирана.

Имайте предвид следното, когато придобивате нов имот:

  • Трябва да се уверите, че няма тежести зад имота.
  • Трябва да сте сигурни, че нотариусът, към който сте се насочили е легитимен.
  • Трябва да имате пълен набор от документи, ако сте продавач.
  • Ще се наложи да заплатите такси.

От по-горе изброените едно от най-важните неща е да сте сигурни, че нотариусът присъства в камарата на нотариусите в България. Можете много лесно да направите справка, буквално с два клика.
За целта отваряте търсещата машина Гугъл и пишете „Нотариуси  – камара“. Първият резултат ще Ви отведе до списъкът с нотариуси, подредени по градове. Избирате съответното място и проверявате. Ако присъства – то спокойно можете да се доверите… Ако го няма в списъка, то имайте едно на ум.

Ако приемем, че се намирате в град Бургас, то ще Ви улесним, като Ви насочим директно при Нотариус Маркова. Екипът й се състои от компетентни млади хора, които с удоволствие ще Ви обслужат, ще направят така, че да Ви спестят време и разправии, т.е. всичко ще се случи много бързо, качествено и надеждно.

Офисът на нотариус Маркова е приветлив и докато чакате мигът на подписване, при самата сделка, ще се чувствате комфортно и уютно.

Изборът на жилище, покупка на имот се прави много рядко и затова трябва да имате предвид много фактори. Смятаме, че по-горе Ви изброихме някои от важните, дано сме Ви били полезни.

Приятни мигове и приятен престой в Super-PR.com!

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020