Почивка на Албена или Балчик

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Почивката на плажа за мнозина от нас е любимо развлечение в Албена. Но и по време на отпуск за правилата на етикета не трябва да забравяме, особено ако да почиваме, безпроблемно и спокойно да се държим. Макар с разголени тела, трябва да се държим и да изглеждаме на плажа също като възпитани и културни хора, независимо къде се намираме – край рекат, на брега на морето ли, или в хотелския басейн в Балчик или Несебър.

Днес в съвременния свят няколко вида плаж съществуват: традиционен или още семеен, топлес  – там жените по монокини се пекат, нудистки – прието е хората напълно голи да са. На някои места и разделени се срещат, където поотделно плажуват жените и мъжете. На всеки от тях в Албена специфични порядки съществуват, които да съблюдавате сте длъжни –на семейния да не се разхождате по монокини, на топлес плажа напълно да не се разсъбличате, през цялото време да не стоите облечени на нудисткия.

Съществуват общи правила, които навсякъде са валидни, също и на плажа в Балчик:

– Най-важно на плажа правило е, на другите да не пречите, които за да почиват са там също.

– Желателно е да сте отстранили предварително или намалили по откритите части на тялото излишната растителност и педикюр да сте си направили.

– Подбирайте банския с фигурата си в съответствие. За пълните дами цял бански да носят е препоръчително на плажа на Албена или Балчик. Жените на възраст, и безупречна фигура даже да имат, не трябва по мини бикините да залитат – този вариант само за стройни девойки е подходящ.

– Твърде разголен бански не обличайте в началото на плажния сезон, защото без тен бледото тяло особено не е приятна гледка на загорелите тела на фона им. И от естетическа, и от медицинска гледна точка, да направите предварително няколко слънчеви бани е желателно или солариум да посетите преди да идете на почивка в Балчик.

– Спокойно по монокини можете да се печете, но легнали само. Да се разхождате в такъв вид по семеен плаж, е неприлично.

– Не забравяйте, че е прието преобличането в специални кабинки да се прави, а не на околните пред погледите.

Снимки: visitnessebar.org

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020