Как да изберем хранителни добавки

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Как да изберем хранителни добавки

В днешно време е трудно да се различи истината за здравословното хранене и хранителни добавки на пазара. Как да разберете, коя от хранителните добавки с витамини да вземете? Някои от въпросите, които са важни са следните:

Дали това е качествена  хранителна добавка, която ще отговаря на моите хранителни изисквания и дали е ефективна?

Що се отнася до качеството на дадена хранителна добавка,  е важно да изберете качеството. Както не бихте яли нещо развалено или старо, така не бихте избрали и добавка, която не знаете, кога и как е произведена и какво съдържа. На пазара има много и различни хранителни добавки, които съдържат  синтетични съставки, които биха могли да стресират  тялото, а именно  храносмилателния тракт, бъбреците и черния дроб.

Дали това е реална цена за този продукт?

Цените на качествените хранителни добавки  ще бъдат малко по-високо, защото те са направени с качествени продукти. На пазара цените варират винаги между ниски, средни и високи. Винаги избягвайте най-ниските цени. Проучете продукта, който Ви интересува и се ориентирайте към такъв, който е от малко по-висок ценови клас. Избягвайте промоции от рода на „две на цената на едно”.

Ще ме накара ли  да се чувствам по-добре, ще забележа ли разликата?

В зависимост от това колко сериозна е липсата Ви на витамини и колко важно е за тялото конкретното хранително вещество, ще почувствате ефекта от приемането на хранителната добавка по раличен начин. Факт е, че плодовете и зеленчуците, които ядем съдържат само една малка част от хранителните вещества, които би трябвало,  заради изчерпани почви и лошия начин на производство. Ето защо в подкрепа на вашата диета е добре да изпозлвате и хранителни добавки.

Каква е разликата между обикновените хранителните добавки  и тези предписани от лекар ?

Хранителните добавки изключително продавани от лекари или здравно практикуващите се наричат ​​nutraceutics, което означава фармацевтичен клас хранене или висок клас качество хранителни добавки. Те са по-концентрирани, продукт на по-добри производствени процеси и са доказали, че работят чрез проучвания и пациенти. Тези хранителни добавки са също така най-вече продавани чрез лекари, така че пациентът може да се следи за странични ефекти. Изключително важно е да прочетете всякакви противопоказания към хранителната добавка, която ще купувате

Колко време е необходимо да приемам тази специфична хранителна добавка ?

Продължителността на вземането на добавки ще зависи от самата хранителна добавка и колко тежко е заболяването или дефицитът. Има много методи за изпитване, които вече са на разположение, за да се определи какви са вашите нужди. Те не са обикновени кръвни тестове, които се правят при личния лекар, те са специфични тестове, за да определите нивата или липсата на определени минерали, витамини, мастни киселини, аминокиселини и антиоксиданти . С тази информация ще ви бъде направена програма със  срокове и дози за вземане на вашите специфични хранителни добавки.

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020