Създаване на блог

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Какво трябва да знаете, ако решите да създадете нов блог?

Ценни съвети за създаване на успешен блог

Естествено, ще започнем с обяснение на понятието „успешен блог“… Кой блог може да е успешен? Този, който е изпълнил очакванията на създателя, на този, който пише в него, на самите Вас.

Успешен блог е този, който печели, който дава знания и умения в дадена област и има редица последователи.

Колко струва създаването на блог, е един от често срещаните въпроси. Блог можете да си създадете безплатно.
Най-добрите, поне за нас, екипът на ВИСЕО, са wordpress.com и blogger.com.

И двата провайдъра предлагат безплатно създаване на блог без никакви ограничения.

Нашият съвет е да не се възползвате от безплатни решения, особено ако имате сериозен интерес към блога, а да си подберете домейн и хостинг и да разполагате текстовете, графиките и видео съдържанието в него.

Тук е мястото да отворим скоба и да кажем, че в WordPress.com се предлага възможност за платени пакети, които включват и домейн. Тях си струва да разгледате по-внимателно.

Естествено, че съществуват хиляди различни блог платформи, предлагащи създаването на безплатни пространства, но тези, които Ви споменахе по-горе са наистина в топ 5 на най-добрите.

Ако и Вие желаете професионален блог, но нямате техническите способности да сторите това, можете да се доверите на нас. Достатъчно е да пожелаете оферта, след което в рамките на няколко работни дни ще получите работещ блог, в който ще можете да започнете публикуването на статии.

В обобщение на написаното до този момент трябва да знаете, че притежанието на личен блог е увлекателно начинание, виртуалното място помага да запечатвате спомени и емоции, да ги публикувате, а във времето с удивление да разглеждате какво сте правили, посещавайки даден град, село.

Създаването на блог не е достатъчно, не е пълно начинание, ако нямате SEO стратегия за развитието му. Чрез сайтът ни можете да научите много подробности за това как да направите популярен даден сайт/блог, че дори и видео канал.

Повече за създаването на блог можете да прочетете от този линк.

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020