Качествена директория за статии

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие
Качествена директория за статии 1

Повечето SEO компании и дигитални агенции разполагат с отдел, който набавя съдържание.

Също така разполагат със специалисти, отговаряви за Link Building, хора, които обслужват клиентите, без значение, дали се касае за България, или за клиенти от цял свят.

Често ставаме свидетели на следното нещо: Линк билдер получава съдържание от копирайтър на фирмата, търси директория за статии и споделя там съдържанието си. Следва чакане, администратор на тази директория за статии да одобри това съдържание. Понякога се случва така, че сте забравили, че сте споделили някакво съдържание някъде си, както и администратор го вижда чак след 2 години. Не се шегуваме, имаме такъв случай. С други думи, съветваме Ви да избягвате подобни директории за статии.

Вярно е, трудно е да отсеете добрите, но ние ще Ви споделим една ТОП по сила директрория за статии, както и ще Ви представим още една, бонус.

И така, една от най-силните български директории за статии, това е директорията:

TopBG.org

Втората, като допълнение, която Ви препоръчваме, това е :

Blogomania.org

Вярно е, собствениците и на двете искат символична сума, за да Ви бъде одобрена статията, но повярвайте ни, по-добре да платите общо 15 лв., за да участвате в двете директории, което е гарант, че статията ще Ви остане дълги години в базата данни, както и , че ще се одобри мигновено, отколкото да си загубите времето, както и съдържанието.

Успех на всички линк билдери, SEO експерти и хора, занимаващи се с дигитален маркетинг

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020