Кухни по поръчка с Kuhnia.bg – създайте дома на мечтите си

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Полезни съвети за избор на кухня

Случвало ли ви се е да разглеждате чуждестранни интериорни каталози и толкова да се впечатлите от някой кухненски дизайн, че да пожелаете да имате точно същия и за своя дом? Или пък в съзнанието ви изобилства от идеи относно начина, по който да изглежда кухнята ви и единственото, от което се нуждаете, е някой, който да реализира проекта ви? Добрата новина е, че откривате такова партньорство в лицето на Kuhnia.bg – студио за интериорен дизайн, което с лекота ще претвори вдъхновението и мечтите ви в реалност и ще направи дома ви такъв, какъвто винаги сте желали да бъде.

Кухни по поръчка – как се случва проектирането и създаването?

В случай, че сте избрали варианта за кухни по поръчка, то съвсем скоро ще се радвате на мебел, която изцяло ще отговаря на собствените ви естетически вкусове. Екипът на Kuhnia.bg е винаги насреща, за да отговори на всички ваши въпроси, както и да създаде проект на онова, което си представяте, когато чуете термина „моята кухня“. От вас се изисква единствено да споделите примери за интериор, които ви впечатляват – разкажете за вдъхновението си и за всички онези модели, които предизвикват у вас възторг. Останалото оставете на професионалистите – те с лекота ще създадат проект, съобразявайки се с вкусовете и домакинските ви потребности. Затвореният цикъл на работа ви дава възможност да се възползвате както от професионалната консултация, така и от изработката на проекта, създаването на самата кухненска мебел, както и да процеса по нейното монтиране в дома ви.

Кухни по поръчка бихте могли да създадете всякакви – нямате никакви стилови ограничения. Независимо дали сте почитатели на ретро стила, на модерния или пък сте фенове на по-екстравагантни дизайни – Kuhnia.bg ще отговори на всичките ви очаквания.

Модулни кухни и онлайн магазин за кухненско обзавеждане са на ваше разположение

Освен възможността за създаване на кухни по поръчка и собствен проект, Kuhnia.bg предоставя и голямо разнообразие на модулни кухни, чиито компоненти чудесно биха могли да се съчетаят така, че категорично да паснат на вашата кухня и да я направят изключително функционална. Избирате измежду множество модели и цветове, така че всеки би могъл да открие нещо, което ще си пасне с личния му вкус. Съществено преимущество е и фактът, че модулите пристигат при вас сглобени – няма да ви се налага да прекарвате часове в това да разшифровате безкрайни таблици и чертежи. Поставянето и монтирането е изключително лесно – за броени часове ще се радвате на кухнята, за която винаги сте мечтали.

Изненадите не свършват до тук – от Kuhnia.bg предоставят и богат онлайн магазин с голямо продуктово разнообразие на кухненско обзавеждане. В него откривате всичко, от което бихте могли да се нуждаете за обзавеждането на своята кухня. Уреди за вграждане, аксесоари, мивки и смесители, абсорбатори, декорации – само с няколко бързи клика се снабдявате с необходимите компоненти, които ще направят кухнята ви наистина красива и функционална.

Не се задоволявайте с мебели, които не отговарят на представите ви за естетика, удобство и стабилност – заложете на професионалисти с дългогодишен опит, които ще създадат подходящия проект за вас. Нека не забравяме, че кухнята съставлява сърцето на дома – тя е мястото, на което се събираме около трапезата и даряваме семейството си с множество усмивки и добро настроение.

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020