Bit-pazar.net – за безплатните интернет ресурси

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Bezplatni.info – за безплатните интернет ресурси

Безплатни интернет ресурси звучи едва ли не престъпно в днешни дни. Говорим за АСТА постоянно, протестира се, притискат се потребителите за това как да използват Мрежата, говори се за авторски права, нарушението им, злоупотреби и така нататък. Всъщност голяма част от потребяваните в Интернет ресурси са безплатни и това няма как да е иначе – така е структурирана Мрежата. Всеки с достъп до интернет получава достъп до качени на някой друг компютър ресурси, или материали, или файлове, или както искате ги наречете. Това е същността на Интернет – да достъпиш до информация, която се намира на друг компютър.

После проблемът идва, когато става въпрос за безплатни ресурси – все пак някой е направил нещо за да създаде въпросните ресурси, иска да получи възмездие и тъй нататък.

Сайтът bezplatni.info предлага подредба и сортиране на безплатни интернет ресурси, които са достъпни често за българския интернет потребител. Директорията е изработена така, че удобни и без ангажименти, структурирано по теми да изнася информациа за своите гости под формата на линкове – препратки към основни сайтове с онлайн безплатни ресурси.

По този начин, без да се нарушават авторски права и тем подобни и без риск от доживотен затвор и/или смъртна присъда, можете да намерите своите безплатни онлан ресурси, които ви интересуват – дали ще са книги, филми, програми, игри или други – няма значение. Всичко е подредено удобно и структурирано по теми – списъци с линкове.

Ако искате, можете също така да се превърнете в редактор – по този начин вие отговаряте за определена тема и я обогатявате с ресурсите, които сте открили – включително и статии, освен стандартните линкове. Всичко това предполага големи възможности за развитието на ползването и оптимизирането на качественото съдържание, когатос тава дума за безплатни неща в Мрежата.

Полза от новосъздадената директория биха имали всички активно ползващи Интернет български потребители – ако искате да намерите информация, която ви вълнува – добре сте дошли. Ако искате да създадете своя директория с теми и информация към тях – отново сте добре дошли. Всичко това идва като бонус към сегашната деликатна ситуация и уж поставеното на кръст бъдеще на интернет. Подобни сайтове целят избягването и преструктурирането на информация – от една страна подреждайки, а от друга страна отхвърляйки некачественото съдържание.

За финал, посетете na-Pazar.net

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020