Електроен касиер пести време и спомага за събиране на пари при следващи ремонти

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие
Електроен касиер пести време и спомага за събиране на пари при следващи ремонти 1

Идеята на продукта ни е да си улесни живота, за да може да си оправим сградите, казва създателят на плаформата „Вход експерт“ Мартин Димов

Вход.Експерт – нов начин за управление на сгради

Времето е най-ценното нещо, което имаме. Всеки от нас би искал да има повече свободно време за себе си и за любимите си занимания. Това обаче не е лесно, особено ако сте домоуправител на блок или сграда. Събирането на средства, възстановяването на задълженията на съседите и правенето на финансовите отчети не са лесни задачи.

Но какво ще кажете, ако ви кажа, че има начин да улесните живота си като домоуправител? Това е възможно благодарение на Вход.Експерт – нов начин за управление на сгради.

Вход.Експерт е софтуер, който може да ви помогне да управлявате сградата си по-ефективно и да спестите много време и усилия. С този софтуер можете да събирате средства за етажната собственост (ЕС) чрез каси на „Изипей“ (EasyPay) и електронно банкиране. Това означава, че няма да трябва да обикаляте по етажите, търсейки съседите, да им издавате квитанции и да си водите отделно приходите и разходите в таблица. Сега всичко е автоматизирано и сметките се правят чрез софтуера.

С Вход.Експерт можете да следите всички вноски на съседите и да възстановите кой, колко и какви такси е платил. Това е особено полезно, когато някой от съседите зададе въпрос или иска да види отчетите. Софтуерът Вход.Експерт прави финансовите отчети много по-лесни и по-бързи, което е от голяма полза за домоуправителите.

Също така, Вход.Експерт може да ви помогне да управлявате ремонтите в сградата. С този софтуер можете да събирате средства за ремонти, като вече няма да трябва да обикаляте по етажите, търсейки съседите, за да ги убедите да се включат в ремонта. Сега можете да им пратите съобщение или имейл, за да ги информирате за ремонтите и какво ще струват. Софтуерът Вход.Експерт ще се грижи за събирането на парите и ще ви уведоми кога е време да започнете ремонтите.

Вход.Експерт е много по-евтина опция от външни фирми, които да управляват сградата ви. Това е важно, защото тези фирми може да не са толкова мотивирани да се грижат за сградата ви, колкото вие като собственик на имота. Използването на софтуера Вход.Експерт ви дава пряк контрол върху управлението на сградата ви.

Вход.Експерт е много лесен за използване и всеки може да се справи с него. Софтуерът има удобен интерфейс и ви дава достъп до всички функции, които са ви нужни за управлението на сградата. Това прави софтуера подходящ за всички, независимо от техните знания и опит в управлението на имоти.

Като домоуправител, вие сте отговорни за управлението на блока или сградата, която сте наелите. Събирането на средства за ЕС и ремонти, както и правенето на финансови отчети, могат да бъдат много трудни задачи. Софтуерът Вход.Експерт може да ви помогне да управлявате сградата по-ефективно, да спестите много време и да ви даде контрол върху управлението на сградата.

С Вход.Експерт събирането на средства за ЕС е лесно, защото можете да ги събирате чрез каси на „Изипей“ (EasyPay) и електронни банкирания. Вече няма да се налага да обикаляте по етажите, търсейки съседите, за да им издадетеквитанции. Софтуерът Вход.Експерт ще събира парите за вас, като ще ви помага да следите всички вноски на съседите и да възстановите кой, колко и какви такси е платил.

Софтуерът Вход.Експерт може да ви помогне и с управлението на ремонтите в сградата. Това включва събиране на пари за ремонти, информиране на съседите за ремонтите и кога ще се проведат, както и следене на разходите за ремонта. Софтуерът Вход.Експерт ще ви уведоми, когато е време да започнете ремонтите, и ще се грижи за събирането на парите за тях.

Вход.Експерт е много по-евтина опция от външни фирми, които да управляват сградата ви. Това е важно, защото тези фирми може да не са толкова мотивирани да се грижат за сградата ви, колкото вие като собственик на имота. Използването на софтуера Вход.Експерт ви дава предимство при уплана сградата ви и ви позволява да следите всички финансови отчети, което е от голяма полза за вас като домоуправител.

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020