Основен ремонт на апартамента – плюсовете и минусите

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Ключът към успешния ремонт е компетентният подход към майстори и фирми. Преустройство на апартамент, събаряне на стени, изграждане на нови стени, монтаж на водопровод и електрическо окабеляване – всичко по-горе, предполага наличието на знания, опит и необходимо оборудване.

Като поканите висококвалифицирани специалисти да извършат работата, те незабавно решават много проблеми като:

създаване на проекти;

разработване на дизайн;

подбор на различни материали;

подбор на технологии и др.

Повечето компании извършват основен ремонт. Те извършват всички необходими подготвителни работи и предлагат удобен работен график за вас. Винаги можете да контролирате процеса на ремонт или да одобрите избрания от дизайнерите подход, както и да следите разходите.

Основен ремонт на апартаменти или „ремонт до ключ“ означава извършване на голям брой задачи, които ще променят първоначалния вътрешен облик на жилището. Целта на този ремонт е да създаде най-удобните условия за живот в апартамента.

Ремонтни стъпки

Първото нещо, от което се нуждаете, е да създадете подробен план за преустройство на помещенията. След това се разработва алгоритъм за извършване на работа, както и за довършителни работи.

Заедно с тези действия е необходимо да се подготви дизайнерски проект, върху който ще бъде детайлизиран бъдещият външен вид на апартамента. Обсъждането и промените се договарят с клиента.

След извършване на първоначалните стъпки е необходимо закупуването и подбора на материали. След това се правят подготовки за изпълнение на работата (например разрушаване на стени и прегради, демонтаж на пода, прозорци, врати, подмяна на остарели тръби, подготовка на стени и подове, изравняване на тавана, издигане на нови стени).

Това е последвано от самото преустройство (ако е необходимо, направете ниши и арки, попълнете отвори, монтирайте первази на прозорците), след което електротехниците ги инсталират. Факт е, че когато инсталирате скрито окабеляване, е необходимо да направите стена в стените. След полагане и свързване на електричеството, шпакловка на стените (тавани, когато е необходимо). Ако се извърши ремонт в банята или кухнята, поставете плочките. След приключване на всички работи се монтират превключватели и се правят опънати тавани.

Последният етап на основен ремонт е украсата на апартамент или конкретна стая, например, са инсталирани декоративни елементи.

В заключение си струва да се каже, че такива ремонти коренно променят целия външен вид на стаята. Правилното преустройство ще ви позволи да използвате функционално всички квадратни метра. Струва си да се отбележи, че изпълнението на такива ремонти е доста скъпо и не е достъпно за всички, но ако комфортът е важен за вас, тогава цената е разумна.

Можете да се свържите с мен и да ви направя оферта за цялостен ремонт на апартамент, къща, офис и др. на тел. 0896 22 10 99

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020