SMS маркетинг за магазини, базирани на Shopify

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Компанията ProTexting предлага лесен начин магазините в Shopify да интегрират СМС и ММС маркетинг така, че търговците лесно и бързо да изпращат СМС съобщение.

Ефективността на SMS маркетингът днес, в началото на 2021 година е много силна и все повече големи компании се насочват към този сегмент, даваки си сметка, че доверието при SMS съобщенията е голямо.

Комбиниране на SMS маркетинг с E-mail маркетинг

Причините за комбиниране на имейл и SMS маркетинг са много.
Приемането на многоканален подход към маркетинговата стратегия винаги е давало добри резултати. Тъй като вниманието на потребителите е разделено на много различни комуникационни канали, ако маркетологът иска да оптимизира шансовете си за достигане и ангажиране с аудиторията си, има смисъл да използва различни канали.

Том Возняк

Всички канали обаче не са създадени еднакво и не е задължително да работят добре заедно. Когато се разработва маркетингова стратегия, която използва два или повече маркетингови канала, има смисъл да се търсят възможности тези канали да работят хармонично заедно. Два канала, които често дават страхотни резултати, когато се използват заедно, са Имейл и SMS маркетинг.

Няма как да не отбележим, че преди много години рекламодателите възприемаха маркетинга, предназначен за мобилни устройства, като вторичен. Днес потребителите предпочитат да сърфират в мрежата, да проверяват имейли или да взаимодействат с марка на мобилно устройство, отколкото на настолен компютър. Имейлът и SMS са канали, които са проектирани да се справят добре в мобилния свят. Маркетолозите са се научили с голям успех как да оптимизират имейл съдържанието за мобилния екран, превръщайки го в един от най-ефективните канали за мобилен маркетинг.

Имейлът и SMS маркетингът са канали, фокусирани върху директната реакция. Един важен аспект на тези канали е, че те се поддават на ефективно измерване на ефективността. Показателите улесняват маркетолозите не само да измерват ефективността на всеки канал поотделно, но и да ги комбинират, за да разкажат по-пълна история за ангажираността на аудиторията и отговора им към цяла кампания.

Имейлът непрекъснато се доказва като един от най-рентабилните канали за дигитален маркетинг. Това до голяма степен се дължи на факта, че изпращането на имейли остава евтино в сравнение с много други канали. Цената за изпращане на SMS, подобно на имейл, не е твърде висока, което е още една причина сериозно да инвестирате в подобен тип маркетинг.

И така, ако приемем, че имате онлайн магазин с платформа Shopify, то тогава Ви трябват опитни специалисти, които да интегрират работещи модули, които да свържат SMS и e-mail маркетинг каналите.

Можете да поискате оферта от компанията Protexting.com

Поддръжка на Wordpress сайтове - абонамент и еднократно съдействие

Add Comment

Super PR com 2020